Servicii complete de transport

transport marfa
Aveti marfa de transportat ?

Servicii transport marfa

Aveti obiecte grele si fragile de transportat? Va punem la dispozitie autoutilitare dotate corespunzator pentru transportul obiectelor voluminoase. Autoutilitarele de 24m³ sunt echipate cu obloane hidraulice ce pot ridica pana la o tona, astfel sunt ideale pentru transportul marfii paletate sau a obiectelor voluminoase, acestea find foarte usor de incarcat si descarcat datorita acestor lifturi.

Daca marfa pe care doriti sa o transportati este perisabila, va punem la dispozitie servicii de transport frigorific cu temperatura controlata. Dubele frigorifice au temperatura controlata ce poate ajunge de la +20 la -20 grade. Acestea detin autorizatie sanitar veterinara si termograma pentru a putea face dovada temperaturii la care a fost tinuta marfa pe toata perioada transportului.

Intrebari frecvente

Cu ce masini transportati ?

In functie de solicitari, tipul sau cantitatea de mobila/marfa transportata, punem la dispozitia clientilor autoutilitare de 3,5 tone cu volum util de la 11m³ la 24m³ si lungime intre 3,5m si 4,8m. Masinile sunt echipate corespunzator si au in dotare folie,cartoane paturi de molton,transpaleta, liza,chingi pentru transpotrul mobilierului masiv si pentru ancorarea marfii in masina.

Dispuneti de personal pentru incarcare/descarcare ?

Avem personal profesionist si cu experienta pentru incarcarea si descarcarea mobilei sau a marfii. De asemenea, echipa noastra este formata si din mesteri tamplari ce pot demonta/monta sifonierele, paturile sau obiectele voluminoase de mobilier.

Marfa/Mobila este asigurata pe timpul transportului ?

Pe parcursul transportului, obiectele dvs. sunt asigurate prin intermediul unei polite de asigurare. La incarcare, mobilierul se ambaleaza cu folie stretch, folie cu bule de aer sau paturi speciale pentru protectie. Lucram cu atentie, ordonat si cu multa responsabilitate.

De ce sa aleg Agentia de mutari ?

Pentru ca oferim cele mai bune servicii la cele mai mici preturi si garantam ca pretul nu se mai schimba dupa ce clientul a fost informat de costurile transportului. In timp ce unele firme de transport urca pretul intr-un mod nejustificat la fata locului, la noi, pretul nu poate suporta modificari in sensul de crestere.

Doriti mai multe informatii ? Contactati-ne oricand: 0733.688.274 (0733mutari)
Vodafone